03 tempoconsultancy

Nieuwsbrief

Aanmelden gratis

Tempo Consultancy

Tempo Consultancy is een adviesbedrijf met een eigen visie: ieder bedrijf kent zijn eigen tempo en dynamiek. Het is belangrijk dat een bedrijf in het juiste tempo opereert. Onze slogan is dan ook: Tempo Consultancy, voor het juiste tempo in uw bedrijf! Onze missie is om bedrijven te adviseren die worstelen met externe audits. 

Drs. Ing. Wil van Ophem
Door mijn jarenlange management- en auditervaring bij bedrijven in binnen- en buitenland voor een grote certificatie-instelling, ben ik bij veel bedrijven geweest die gecertificeerd moesten worden. Een aantal bedrijven volgden het juiste tempo en waren goed voorbereid op externe audits. Maar er waren ook veel bedrijven die hier niet goed op voorbereid waren of die schrokken van de vele non-conformities die uit zo’n audit naar voren kwamen. Door deze ervaring en kennis die ik heb opgedaan, zie ik snel wat nodig is om bedrijven te helpen deze externe audits goed voor te bereiden of om non-conformities op te lossen. Van directie tot mensen op de werkvloer kan ik complexe situaties in heldere taal communiceren. Bovendien zijn er weinig mensen die kwaliteitsmanagement koppelen aan techniek. Ik denk dat dat mijn toegevoegde waarde is die ik graag inzet voor uw kwaliteitsborging.

U kunt contact met mij opnemen via mijn mobiele telefoon: 06-50276655 of via mijn mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor een uitgebreid profiel, zie LinkedIn